Pondělí, 16. září 2024

Odlož mobil v knihovně a vyhraj

Odlož mobil v knihovně a vyhraj

"Odlož mobil v knihovně" je společný projekt neziskové organizace ASEKOL a Karlovarského kraje, jehož smyslem je rozšíření povědomí o třídění vysloužilého elektrozařízení. Kampaň se snaží oslovit čtenáře všech věkových kategorií a ukázat jim, že třídění drobného vysloužilého zařízení má opravdu smysl.

Projekt představuje postup, co se děje s odevzdaným elektrozařízením a kde mohou vysloužilé elektro odevzdávat. Proto vznikl projekt Odlož mobil v knihovně. Právě v Krajské knihovně Karlovy Vary mohou zájemci odevzdat vysloužilý mobilní telefon a vyhrát poukázku na nákup knih až za 1000 Kč, publikace nebo volné vstupenky do turistických cílů v Karlovarském kraji.

Staré mobilní telefony bude možné odevzdávat v termínu 1. srpna - 30. října s tím, že vyhlášení výsledků a předání odměn je naplánováno na měsíc listopad.

Každý odevzdaný mobilní telefon musí být pro zařazení do soutěže označen soutěžním kuponem, který je možno stáhnout zde. Nutno je uvést jméno, město, kontaktní telefon, e-mailovou adresu, místo, kde bude telefon odevzdán a podpis soutěžícího. Kupon je třeba k telefonu připevnit gumičkou nebo lepicí páskou. Následně stačí telefon vhodit do označeného boxu v krajské knihovně.

http://www.kr-karlovarsky.cz/

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů