POTRAVINY - MÝTY A SKUTEČNOST
26.11.2019
Seminář, školení
Vážení,
bezpečnost potravin je stále častější otázka v mnoha oborech, dovolujeme
si Vám proto zaslat pozvánku na seminář POTRAVINY - MÝTY A SKUTEČNOST,
který náš spolek pořádá ve spolupráci se Státním zdravotní ústavem a
Akademií věd ČR. Garantem semináře je MUDr. Magdalena Zímová CSc.,
díky vzájemné spolupráci má seminář symbolické vložné 200,- Kč.
Těšíme se na setkání s Vámi a věříme, že seminář bude pro Vás přínosem
zajímavých a nových informací.
Program
9.30 Prezence
10.00 Zahájení semináře - MUDr. Magdalena Zimová, CSc.
10.05 Globální stav potravinové dostupnosti pro lidstvo
Prof. Ing. František Kaštánek, DrSc., ÚCHP AVČR
10.45 Mikroorganismy v potravinách nekonečný příběh
Prof. Ing. Kateřina Demnerová, CSc., VŠCHT Praha
11.25 Není éčko jako éčko
Ing. Olga Šolcová, CSc. DSc., ÚCHP AVČR
12.00 - 12.30 Přestávka na občerstvení
12.30 Rostliny, lékaři, ale i zabijáci
Ing. Jakub Bumba, ÚCHP AVČR
13.10 Dost bylo plastů, ale čím je lze bez zdravotního rizika
nahradit?
Ing. Jitka Sosnovcová SZU Praha
14.00 Diskuse
14.30 Závěr
Stručné organizační pokyny:
Spojení: Metro - trasa A, stanice Želivského
Účastnický poplatek: vložné: 200.- Kč, studenti a důchodci: zdarma
Poplatek uhraďte bankovním převodem na číslo účtu: 35 - 5604130247 /0100, variabilní symbol: 26112019
nebo hotově u prezence s příplatkem 50,- Kč
Přihlášky odesílejte nejlépe elektronickou poštou ve Wordu na e-adresu: spolekzp@csvts.cz do 22. 11. 2019.