Čtvrtek, 25. dubna 2024

Prezentace českých firem v Itálii

Prezentace českých firem v Itálii

Prezentaci českých firem na veletrhu Forum Agenti za účelem nalezení nových odbytových možností pro české exportéry připravuje zahraniční zastoupení CzechTrade v Itálii ve spolupráci s Velvyslanectvím České republiky v Římě.

Fórum obchodních zástupců je jediný veletrh kompletně věnovaný vyhledávání a výběru obchodních zástupců. Veletrh trvá dva dny, během nichž probíhají pohovory mezi obchodními zástupci hledajícími nové možnosti a společnostmi, které chtějí nalézt obchodní zastoupení na italském trhu. Fórum obchodních zástupců není sektorově vymezeno, firmy se mohou představit jak s průmyslovým, tak se spotřebním zbožím, či službami.

Agentura CzechTrade zajistila plochu pro společnou prezentaci českých firem s limitovanou kapacitou, na kterém Vaší firmu rádi uvítáme. Připravili jsme pro Vás výhodnou variantu účasti a doprovodných asistenčních služeb. V příloze najdete pozvánku, podrobné informace a přihlášku. Přihlášky prosím zasílejte nejpozději do 23. října 2015 buď CzechTrade anebo přímo kanceláři CzechTrade v Miláně - kontakty viz níže.

Podrobnější informace:

CO JE FORUM OBCHODNÍCH ZÁSTUPCŮ?

Forum Agenti (www.forumagenti.it) je místo, kde najdete svého obchodního zástupce pro italský trh. Jedná se o setkání B2B, kde se potkávají firmy se zájmem exportovat a vybírají obchodní zástupce pro italský trh. Letošní setkání bude již v řadě pátou edicí toho úspěšného veletrhu pořádaného v Miláně. Akce je připravována organizací Agent321 ve spolupráci a pod patronátem Italské národní federace obchodních zástupců (FNAARC), Italské národní konfederace společností a podnikatelů (Confcommercio). Role obchodního zástupce má v Itálii dlouhodobou tradici v rámci obchodních vztahů a je tedy jedním z vhodných nástrojů uvedení zboží na lokální trh.

Loňské edice Fóra se účastnily společnosti jako například Henkel Italia SpA, TomTom, Volkswagen Group Italia Spa, apod. Mezi sektory byl zastoupen: oděvní průmysl, automobilové doplňky, zdravotnická technika, potravinářství, šperky a bižuterie, papírnické zboží, chemický průmysl, nábytkářský průmysl, kosmetika, ekologické technologie, stavebnictví, tiskařské služby a nakladatelství, domácí spotřebiče, energetika, průmyslové stroje a zařízení, osvětlení, obaly, zahradnická technika, telekomunikace, atd. V případě zájmu je na vyžádání k dispozici seznam vystavovatelů přítomných na loňské edici Fóra. Z průzkumů organizace Network Agenti vyplývá, že nejžádanější byli v loňském roce obchodní zástupci z následujících sektorů: potraviny a nápoje, telekomunikace/informatika, energetika, wellness, oděvy/móda, průmysl, lékařské vybavení, nábytek/vybavení domu, stavebnictví, automobilový sektor.

V rámci loňské edice Forum Agenti Milano se prezentovalo 407 vystavovatelů (z čehož 44 zahraničních) a 7.536 obchodních zástupců z celé Itálie hledající nové mandáty. V rámci kolektivních účastí se představily společnosti ze Slovinska, Rakouska a České republiky. Kolektivní účast českých firem čítala vloni 9 vystavovatelů.

CÍL PREZENTACE ČESKÝCH FIREM

Cílem české účasti na Fóru obchodních zástupců v Miláně je nabídnout společnostem možnost rychlé a efektivní varianty nalezení obchodního zástupce pro italský trh. Obchodní zástupce jako nástroj prodeje je v Itálii hojně využíván a obchodní zástupci zde zprostředkovávají obchody a vyhledávají nové zákazníky ve všech odvětvích hospodářství. S kolektivní účastní na Fóru je spojena nezanedbatelná výhoda optimalizace nákladů a časová úspora oproti přípravě na vlastní samostatnou prezentaci v rámci veletrhů a výstav. Katalogová cena účasti pro jednu samostatně se prezentující společnost je organizátorem stanovena ve výši 2.100 euro, v rámci účasti s CzechTrade jsou náklady sníženy na polovinu.

KONTAKTNÍ ÚDAJE PRO ČESKÉ ZÁJEMCE

Pokud Vás nabídka zaujala, prosím kontaktujte paní Mgr. Alici Fibigrovou MBA z CzechTrade, nebo přímo kancelář CzechTrade v Miláně, ev. Velvyslanectví ČR v Římě, rádi s Vámi danou záležitost prodiskutujeme. E-mail: alice.fibigrova@czechtrade.cz Telefon: 224 907 816 (Telefon), 601 380 645 (Mobil)

Veletrh obchodních zástupců

Místo konání: Milán, Itálie

Datum konání: 26. - 28. listopadu 2015

Obor: vhodné pro všechny obory

ZDROJ: Businessinfo.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů