Čtvrtek, 18. dubna 2024

START2ACT KONZULTACE A ONLINE NÁSTROJE PRO ÚSPORY ENERGIÍ VE VAŠÍ KANCELÁŘI I DOMA

START2ACT KONZULTACE A ONLINE NÁSTROJE PRO ÚSPORY ENERGIÍ VE VAŠÍ KANCELÁŘI I DOMA

Projekt START2ACT již déle než rok nabízí malým a středním podnikům konzultace týkající se úspor energií v místě jejich podnikání. Letos v létě se také podařilo rozběhnout online aktivity pro malé a střední podniky a startupy nazvané ,,platforma úspor energií", kde lze najít nebřeberné množství praktických informací a rad, jak spořit energii ve vašem zaměstnání i v domácnosti.

KONZULTACE PRO MALÉ A STŘEDNÍ PODNIKY V MÍSTĚ PODNIKÁNÍ

Aktivity START2ACT v místě podnikání jednotlivých firem jsou bezplatné konzultační schůzky, které partneři projektu zúčastněných zemí vykonávají bezplatně. Cílem projektu je pomoci mladým malým a středním podnikatelům při identifikaci a přijímání opatření pro energetickou účinnost prostřednictvím řady tří návštěv energetického konzultanta. Vzhledem k tomu, že jednoduchá a bezplatná opatření mají potenciál vést k významným úsporám energie, START2ACT zdůrazňuje změnu chování směrem k energetické účinnosti jako klíčové poselství projektu.

ONLINE PLATFORMA ÚSPOR ENERGIÍ

Energetická účinnost v zaměstnání i doma:

START2ACT platforma je určena mladým společnostem, od začínajících podnikatelů a startupistů až po zaměstnance a manažery větších společností.

Sdílíme tipy a triky a znalosti o tom, jak být energeticky efektivní v kanceláři i doma. Pojďte zjistit, jak je důležité pracovat na úsporách společně se svými kolegy a získat tak výhody udržitelného obchodování.

Chcete-li se dozvědět více, klikněte sem.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů