zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Proč jíst hmyz? - CzechRep Radek Husek IfE2017

08.12.2018
Ekostyl
Zemědělství

Radek Hušek at the semi-finals of Ideas from Europe 2017, Tallinn, Estonia: We are going to use insects to create a whole new range of sustainable, next-gen food products. Using cricket flour, we have developed unique protein and energy bars - gluten and lactose free, with the highest quality protein from crickets and premium natural ingredients.

Komentáře k článku. Co si myslí ostatní?

Další články
Chystané akce
25
1. 2019
25.1.2019 - Seminář, školení
30
1. 2019
30.1.2019 - Seminář, školení
Kongresové centrum BVV, Brno
6
2. 2019
6.2.2019 - Seminář, školení
Teplice
7
2. 2019
7.2.2019 - Seminář, školení
Plzeň
12
2. 2019
12.2.2019 - Seminář, školení
České Budějovice
Podněty ZmapujTo
Mohlo by vás také zajímat
Naši partneři
Složky životního prostředí