Pátek, 19. dubna 2024

Soutěž ekologických projektů E.ON Energy Globe prodlužuje přihlašování

Soutěž ekologických projektů E.ON Energy Globe prodlužuje přihlašování

Už jenom posledních pár dní zbývá na přihlašování projektů do jedenáctého ročníku soutěže E.ON Energy Globe. Soutěž oceňuje a zviditelňuje projekty i nápady, které šetří energii a chrání přírodu. Registrovat svůj projekt mohou jednotlivci, firmy i obce.

,,Všechny projekty, které mají smysl, si zaslouží pozornost. Proto se soutěž E.ON Energy Globe letos opět snaží o jejich zviditelnění a ocenění," říká Vladimíra Glaserová z organizačního týmu soutěže. Uspět je možné v šesti kategoriích - Obec, Firma, Stavba, Nápad, Vzdělávání a Kutil. Jedná se o celosvětovou soutěž a celkový vítěz z každé země pojede reprezentovat svůj projekt do mezinárodního kola.

Organizátoři soutěže prodloužili termín pro registraci projektů o jeden týden. Zájemci mohou své projekty přihlašovat na webových stránkách soutěže až do úterý 7. května. Vítěze čeká zasloužená publicita a hodnotné ceny od partnerů.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů