Středa, 24. dubna 2024

Studentské práce na téma CSR za posledí 3 roky

Studentské práce na téma CSR za posledí 3 roky

SOKOLOVSKÁ, Ivana. Společenská odpovednost jako faktor při výběru zaměstnání (ČR). Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2019, 119 s.

ŠULOVÁ, Veronika. Společenská odpovědnost v cestovním ruchu. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2019, 104 s.

ROZKOŠNÁ, Markéta. Vnímání společenské odpovědnosti vysokých škol v Brně z pohledu zainteresované strany. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2019, 102 s.

BARTOŠ, Tomáš. Využití konceptu CSR u společností působících v oblasti vodohospodářství. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2019, 87 s.

ČERMÁK, Jakub. Společenská odpovědnost malých a středních podniků v oděvním průmyslu. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2018, 46 s.

PODŠKUBKOVÁ, Liliana. Corporate Social Responsibility of Microbreweries. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2018, 78 s.

BOLFOVÁ, Natálie. Responsible Brand Management. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2018, 68 s.

HABARTA, Roman. Společenská odpovědnost v bankovním sektoru. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2018, 95 s.

RADCHYCH, Olga. Analýza CSR aktivit ve velkých firmách. Bakalářská práce. Vysoká škola ekonomická v Praze, 2018, 59 s.

SMEJKAL, Štěpán. Společenská odpovědnost a trvale udržitelný rozvoj ve vybrané firmě. Bakalářská práce. Vysoká škola ekonomická v Praze, 2017, 58 s.

BOČINCOVÁ, Lenka. Rola spoločenskej zodpovednosti vo vnímaní zákazníkov obchodov so zdravou výživou (ČR). Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 99 s.

ŠULOVÁ, Veronika. Návrh GRI reportingu pro malý průmyslový podnik. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 75 s.

SHILKOVA, Nadezda. Návrh strategie společenské odpovědnosti pro ruské lékařské diagnostické centrum. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 91 s.

ŠTĚRBA, Jiří. Reporting společenské odpovědnosti firem v chemickém průmyslu České republiky. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 124 s.

DANG, Thanh HoanThi. Social Responsibility of High Education Institution in Vietnam. Bakalářská práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 96 s.

POLEŠOVSKÁ, Lucie. Společenská odpovědnost nadnárodních organizací v sektoru informačních technologií. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 123 s.

KLIMKOVÁ, Lucia. Corporate Social Responsibility in Banking Industry. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 98 s.

GALBAVÁ, Ivana. Spoločenská zodpovednosť firiem v oblasti telekomunikačných služieb v Českej a Slovenskej republike. Diplomová práce. Mendelova univerzita v Brně, 2017, 138 s.

Zdroj: https://www.narodniportal.cz/

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů