Úterý, 19. března 2024

Portál Dřevostavitel.cz překročil v loňském roce rekordní návštěvnost 15 milionů

Zájem o dřevostavby v Česku se neustále zvětšuje...

Portál Dřevostavitel.cz překročil v loňském roce rekordní návštěvnost 15 milionů

To potvrzuje i rekordní návštěvnost největšího českého portálu o dřevostavbách - Dřevostavitel.cz, který měl za rok 2019 více než 15,6 milionů návštěv (zdroj dat: Google Analytics 2019).

Silnou pozici portálu Dřevostavitel.cz potvrzují i statistiky návštěvnosti českého internetu za poslední kvartál roku 2019 v kategorii Bydlení, kdy se tento oborově úzce zaměřený server umístil na druhém místě mezi předními českými celoplošnými stavebními médii:

1. Novinky.cz (rubrika Bydlení) - 3 miliony/měsíc

2. Dřevostavitel.cz - 1,4 milionu/měsíc

3. iDnes.cz (Bydlení) - 1,3 milionu/měsíc

Jedná se o průměrnou měsíční návštěvnost za poslední čtvrtletí roku 2019 (zdroj dat: NetMonitor).

,,Naším posláním je poskytovat objektivní a nezávislé informace co největšímu počtu čtenářů, a tím i nadále podporovat růst dřevostaveb na českém trhu," doplňuje spoluzakladatel portálu Dřevostavitel.cz, Ing. Viktor Heneš.

O portálu Dřevostavitel.cz
Dřevostavitel.cz je nezávislý informační portál o stavbě a bydlení a největší české médium se zaměřením na dřevostavby a jejich vybavení. Byl založen v roce 2011 jako reakce na nedostatek nezávislých a laicky srozumitelných informací o dřevostavbách na českém internetu.

Publikuje kvalitní články o aktuálních trendech a možnostech moderního bydlení. Unikátními službami portálu jsou zejména Pomocník Dřevostavitele - chytrá aplikace, která pomůže zákazníkovi vybrat nejvhodnější firmu pro stavbu dřevostavby, a hojně navštěvovaná Galerie projektů, kterou navštíví přes milion čtenářů ročně, a je nejprestižnějším a nejnavštěvovanějším on-line katalogem rodinných domů, kde si často zákazníci vybírají své budoucí bydlení.

Dřevostavitel je také významným mediálním partnerem mnoha oborových akcí: Den otevřených dřevostaveb, veletrh For Arch, For Wood, Stavební veletrh Brno a další.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů