Čtvrtek, 28. března 2024

Moderní i klasické dřevostavby Haas Fertigbau

Moderní i klasické dřevostavby Haas Fertigbau

Kouzlo a praktičnost dřevostaveb lze promítnout do každodenního života jak nenáročných zákazníků, tak i těch, co si potrpí na luxus při zachování nízkých nákladů. Společnost Haas Fertigbau vyrábí na klíč bungalovy i patrové rodinné domy ve více než 50 provedeních a v případě potřeby je dokáže přizpůsobit přáním zákazníka. Všechny jsou stavěny s ohledem na design i úsporu energií, což se projeví zejména v dlouhodobém měřítku.

Haas Fertigbau má klasické domy i luxusní dřevostavby

Společnost vytvořila v průběhu svého působení portfolio s více než 50 dřevostavbami, mezi nimiž jsou jak ,,klasické" bungalovy, tak patrové domy a luxusní vily. Na své si tak přijdou mladé páry i velké rodiny, co mohou peníze ušetřené na energiích investovat do společných chvilek. V závislosti na designu a finančních možnostech lze vybírat z menších dispozic 2+kk nebo 2+1, ale stejně tak z mnohem větších 4+kk, 6+kk, a to včetně garážového stání.

Výrobce navíc dokáže některé konstrukce rozšířit a propojit, případně je upravit dle specifických přání. Třeba pokud byste chtěli zřídit pracovnu v klidné části domu, přistavět další pokoj, nebo zvětšit prostor společenské místnosti. Od Haas Fertigbau dostanete "všední" bungalov i dřevostavbu, co kombinuje prvky moderní architektury a využívá nadstandardních materiálů.

Jak šetří technologie náklady na energie

Protože Haas Fertigbau využívá certifikované konstrukce vnějších stěn, dokáže si dům udržet vnitřní teplotu, zatímco odolává vnějším vlivům. Rozdíl na zaplacených zálohách poznáte už v prvním roce, protože budou oproti běžným cenám v řádech pár desítek procent. Dřevostavby na klíč od této společnosti jsou do značné míry soběstačné a umí využívat energie efektivně v dlouhodobém měřítku.

Asi nejvíce se o to zasluhuje větrací systém s rekuperací, díky němuž je v bungalovu i patrovém domě stále čerstvý vzduch bez nutnosti větrání okny. Hladina kyslíku i teplota tak budou stále v požadované hodnotě a už díky tomuto systému ušetříte až 50 % nákladů za vytápění. V kombinaci se solárními panely to může být dalších až 30 %, a takže větrací mechanismus získává zpět až 95 % tepla.

Zdroj: PR článek

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů