Pátek, 29. března 2024

Příjem Žádostí o platbu OPŽP k proplacení v roce 2011

Příjem Žádostí o platbu OPŽP k proplacení v roce 2011

Státní fond životního prostředí ČR přijímá Žádosti o platbu OPŽP průběžně. Konečný termín pro vytvoření Žádosti o platbu v IS BENE-FILL v tomto roce je 5. 12. 2011 do 10:00 hodin.

Konečný termín pro předání Žádosti o platbu na SFŽP ČR v písemné podobě je 5. 12. 2011, tj. Žádost musí mít datum přijetí SFŽP ČR dne 5. 12. 2011 (lze akceptovat i dodání Žádosti přes datové schránky).

S ohledem na harmonogramy MF ČR, UniCredit Bank, a.s. a ČNB již nebude od 5. 12. 2011 od 10:00 hodin umožněno příjemcům podpory vygenerovat Žádost o platbu v IS BENE-FILL. Případné nevyčerpané finanční prostředky z roku 2011 budou převedeny do roku 2012 na základě schválení Finančně platebního kalendáře pro rok 2012.

Zásady financování projektů OPŽP a náležitosti Žádosti o platbu jsou uvedeny v podmínkách vydaných v Rozhodnutí o poskytnutí dotace a v kap. 7 platných Závazných pokynů pro příjemce podpory OPŽP.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů