Pátek, 29. března 2024

Pozvánka na semináře společnosti EKONOX, s.r.o.

Společnost EKONOX, s.r.o. srdečně zve všechny zájemce z řad široké i odborné veřejnosti na semináře pořádané při příležitosti XVIII. ročníku mezinárodní výstavy Teplárenské dny 2012, která bude probíhat ve dnech 24. - 26. dubna 2012 v Praze v prostorách Sportcentra Hotelu Step.

Pozvánka na semináře společnosti EKONOX, s.r.o.


Dne 24. dubna 2012 pořádá společnost EKONOX, s.r.o. seminář ENERGETIKA A ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ 2012. Seminář je zaměřen na teplárenství a přidružené výroby, diskutována bude problematika ochrany ovzduší v souvislosti s dlouhodobým trendem snižování emisí, použití moderních technologií při ochraně ovzduší a v neposlední řadě i legislativní změny a jejich dopady pro podnik, se kterými posluchače seznámí Ing. Kurt Dědič a RNDr. Barbora Cimbálníková z odboru ochrany ovzduší Ministerstva životního prostředí ČR.
Dne 25. dubna 2012 bude ve spolupráci se společností DNV Czech Republic, s.r.o. následovat seminář ENERGETICKÉ ÚSPORY - ŘEŠENÍ PRO 21.STOLETÍ? Na semináři vystoupí paní Eva Slováková z Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, která seznámí posluchače s aktuální Energetickou koncepcí ČR a jejím výhledem do budoucna. Dále je seminář věnován Energetickému managementu a jeho certifikaci, problematice skleníkových plynů a úsporám energie díky kogeneraci.
Bližší informace - kompletní program, časový harmonogram přednášek a závazné přihláškyna oba semináře naleznete na stránkách společnosti EKONOX, s.r.o. (www.ekonox.cz) a stránkách mezinárodní výstavy Teplárenské dny 2012 (www.teplarenske-dny.cz).
Těšíme se na Vaši návštěvu!

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů