Čtvrtek, 28. března 2024

Zpravodaj veletrhu ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2013

23. - 26. 4. 2013 výstaviště BVV Brno

Zpravodaj veletrhu ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2013
Prezentace dětských hřišť
na brněnském výstavišti
V rámci veletrhu bude prezentováno hned několik novinek, jednou z nich je prezentace nového tématu, které se bude věnovat problematice dětských hřišť. Toto téma rozšiřuje a volně navazuje na tematický celek Zahrada a hobby. Firmám z oborů Dětská hřiště a jejich vybavení a Vybavení pro sportovní areály, které se budou prezentovat na veletrhu URBIS TECHNOLOGIE aktivně jako vystavovatelé, nabízíme zvýšenou marketingovou podporu v rámci naší PR kampaně.
Nový tematický celek Zahrada a hobby
V letošním roce dochází k užšímu propojení v prezentovaných tématech se souběžně konanými Stavebními veletrhy Brno, a to například prostřednictvím nového tematického celku Zahrada a hobby. Tento tematický celek se koná s odbornou záštitou Asociace zahradnického výstavnictví a jeho generálním partnerem je společnost Agro Brno Tuřany a. s. Tento projekt zahrnuje jak praktické ukázky, studie, tak i vyhrazenou prodejní sekci, a bude umístěn na centrální venkovní ploše mezi pavilony A, V a C. Více informace naleznete zde.
Elektronická přihláška šetří Váš čas
Pro zjednodušení přihlášení na veletrh jsme pro naše vystavovateli zavedli elektronickou verzi přihlášky. Jaké to přináší výhody? Především šetříme čas! Elektronickou verzi přihlášky vyplníte během několika minut pohodlně z Vašeho počítače. Navíc každý krok provází přehledná navigace a interaktivní nápověda. Elektronickou přihlášku naleznete zde.
Získejte plochu za výhodnou cenu, přihlaste se včas
Získejte termínovou slevu 20 % na výstavní plochu z cen platných po uzávěrce - zašlete přihlášku na veletrhy ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE do 15. ledna 2013! Tuto zvýhodněnou cenu na plochu získáte automaticky podáním přihlášky v řádném termínu. Více informací naleznete zde.
Vážení obchodní přátelé,
rádi bychom Vám poděkovali za příjemnou spolupráci při přípravách a konání uplynulých ročníků veletrhů ENVIBRNO, URBIS INVEST a TECHNOLOGIE. Bude nám ctí setkávat se s Vámi i v příštím roce 2013, ať již jako s vystavovateli, s účastníky doprovodných programů nebo odbornými návštěvníky veletrhu. Rádi bychom Vám popřáli krásné a klidné prožití vánočních svátků a mnoho osobních i pracovních úspěchů v novém roce 2013. Těšíme se na setkání s Vámi v dubnu na brněnském výstavišti.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů