Sobota, 27. dubna 2024

Uzávěrka soutěže E.ON Energy Globe Award ČR prodloužena do 31.5.

Soutěž E.ON Energy Globe Award ČR, která je často nazývána také jako udělování "ekologických Oskarů", má v České republice 5 soutěžních kategorií: Obec, Kutil, Firma, Mládež a nově kategorie Nápad.

Uzávěrka soutěže E.ON Energy Globe Award ČR prodloužena do 31.5.

Přihlásit se do ní může opravdu každý a navíc zcela zdarma.

Nejlepší projekty v jednotlivých kategoriích získávají prestižní ocenění a také možnost účastnit se světového finále soutěže zaměřené na úspory energie a ochrany životního prostředí.

O velkém zájmu o českou část prestižní soutěže svědčí i minulý ročník, do kterého se přihlásilo celkem 165 projektů, ze kterých odborná porota vybírala tři finalisty v každé kategorii. Mezi vítězi se tak objevily nejen úsporné projekty velkých společností, ale i zajímavé a inovativní projekty drobných kutilů a mládeže.

Hlavním posláním soutěže je národní i mezinárodní zviditelnění úspěšných ekologicky zaměřených projektů a zároveň podpora vědomí všech lidí na naší planetě, že mohou a musejí něco udělat pro kvalitní životní prostředí.

Krátký promo spot o soutěži (2008-2012)

Pro přihlášení do 5. ročníku E.ON Energy Globe Award ČR vyplňte, prosím, online přihlášku nebo přihlášku (PDF, 448 kB) vytsikněte a společně se svými podklady a s dalšími dokumentačními materiály (preferujeme elektronickou podobu všech materiálů!) ji prosím zašlete na adresu:

E.ON Energie, a.s.
Team E.ON Energy Globe Award ČR
F.A.Gerstnera 2151/6
370 49 České Budějovice
e-mail: projekty@energyglobe.cz (pro elektronické zásilky).

Zasíláte-li podklady do soutěže poštou, přiložte prosím CD či DVD s elektronickou verzí podkladů.

Uzávěrka přihlášek: 31. května 2013

K VYPLNĚNÉMU FORMULÁŘI PŘIHLÁŠKY DOPLŇTE TYTO PODKLADY O PROJEKTU:

A) Popis projektu a minimálně dvě digitální fotografie (v min. rozlišení 800x600px ve formátu .jpg, .png, tiff, .bmp) vč. zkráceného výstižného popisu projektu o maximální délce 200 slov. Tento popis bude důležitou součástí při hodnocení odbornou komisí.

B) Cíl projektu se zřetelem na efektivnost projektu.

C) Ostatní dokumentace k projektu jako např. publikace, novinové články, fotografie, videozáznam, DVD, brožury atd. (tato část není povinná, materiál zašlete, máte-li jej k dispozici)

Podáním svého projektu do soutěže E.ON Energy Globe Award ČR udělujete souhlas se zpracováním osobních údajů a souhlasíte se zveřejněním svého projektu.

Pravidla soutěže naleznete zde.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů