Čtvrtek, 28. března 2024

Magistrát města Brna pokračuje v seznámení veřejnosti s novou aktualizovanou podobou Územního plánu

Magistrát města Brna pokračuje v seznámení veřejnosti s novou aktualizovanou podobou Územního plánu města Brna. Od června loňského roku proběhla další fáze přípravy komplexních změn Územního plánu města Brna, která se zpracovává již od roku 2009.

Magistrát města Brna pokračuje v seznámení veřejnosti s novou aktualizovanou podobou Územního plánu

Koncepce návrhu a další informace jsou pravidelně a trvale zveřejňovány na internetových stránkách města Brna. Na základě vyjádření a připomínek dotčených orgánů státní správy, v neposlední řadě i téměř tisíce podnětů ze strany veřejnosti a samospráv městských částí města Brna, byl zpracován upravený návrh změn pro další projednání.

V současnosti je již vystaven upravený návrh změny Územního plánu města Brna "Aktualizace ÚPmB" včetně vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území. Návrh změn územního plánu je pro veřejnost k dispozici v budově Magistrátu města Brna - Kounicova 67, v zasedací místnosti č. 426 ve IV. patře až do 11. 2. 2014. Vždy je zde přítomna služba, která zodpoví základní odpovědi na dotazy veřejnosti. Aktualizace je přístupna je v pondělí a středu 8,00 - 17,00 hodin, v úterý a čtvrtek 8,00 - 15,00 hodin a v pátek 8,00 - 14, 00 hodin a dále je k dispozici na internetové adrese: www.brno.cz -> Územní plán -> Aktualizace ÚPmB - změna platného ÚPmB -> Úpravený návrh změny ÚPmB "Aktualizace ÚPmB" veřejné projednání.


Veřejné projednání s odborným výkladem zpracovatelů se bude konat v úterý 4. února 2014 v 17,00 hodin v sále Zastupitelstva města Brna, Dominikánské nám. 1, Brno.

Dle paragrafu 52 odst. 3 zákona č. 183/2006 Sb. nejpozději do 7 dnů ode dne konání veřejného projednání, tj. do 11. 2. 2014, může každý uplatnit připomínky a dotčené osoby ve smyslu odst. 2 zmíněného zákona mohou uplatnit námitky.

ZDROJ: www.brno.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů