Čtvrtek, 18. dubna 2024

ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2014

EnviWeb se tradičně zúčastní veletrhu ENVIBRNO ve dnech 23.-26. dubna na brněnském výstavišt...

ENVIBRNO, URBIS INVEST a URBIS TECHNOLOGIE 2014
Investiční příležitosti, komunální technika a ochrana životního prostředí
Od 23. do 26. dubna se na brněnském výstavišti uskuteční trojlístek odborných veletrhů URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO. Opět po roce přinesou nabídku investičních a podnikatelských příležitostí v jednotlivých regionech, komunálních a environmentálních technologií a služeb. Ve stejném termínu se koná také Mezinárodní stavební veletrh IBF, který rozšiřuje nabídku o stále aktuální aspekty stavebnictví a technického zařízení budov.
Podpora podnikání v České republice
na konferenci agentury CzechInvest
Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest uspořádá na veletrhu Urbis Invest 2014 konferenci na aktuální téma podpory podnikání v České republice. Vedle informací o podpoře podnikání ze Strukturálních fondů EU v nadcházejícím programovém období 2014 - 2020 zde zazní také informace o připravované novele zákona o investičních pobídkách. Informace zazní rovněž o podpoře pro začínající podniky, programu CzechAccelerator 2011-2014, který vysílá české start-upy za zkušenostmi do zahraničních podnikatelských inkubátorů, nebo CzechEkoSytem, který podporuje začínající podnikatele formou specializovaného poradenství.
Šternberský brownfield oceněn Evropskou komisí
Město Šternberk bude dne 23. 4. 2014 v 13:00 hod. v rámci letošního veletrhu URBIS INVEST 2014 prezentovat svoji podnikatelskou zónu, která se úspěšně rozvíjí a nabízí volné pozemky k podnikání. Projekt "Podnikatelské zóny Šternberk" byl na konci loňského roku Evropskou komisí vyhlášen národním vítězem Evropského ocenění podpory podnikání za převod brownfieldu na podnikatelskou zónu. Pozemky s nově vybudovanou infrastrukturou jsou nabízeny podnikatelům ve výrobních činnostech, průmyslu, zemědělství, administrativě nebo pro provozovny fyzických a právnických osob.
Inovace a technologie v rozvoji regionů
Ve čtvrtek 24. 4. dubna se uskuteční seminář Inovace a technologie v rozvoji regionů -pořádá Asociace inovačního podnikání ČR ve spolupráci s Českou asociací rozvojových agentur (ČARA). Pozornost bude věnována zejména přípravě regionálních inovačních strategií RIS krajů ČR a RIS3 ČR, budou prezentovány zkušenosti krajů Královéhradeckého a Olomouckého. Dále bude předložena informace o projektu Czech Local Visibility Events. Účastníci budou mít možnost seznámit se s přípravou, realizací a hodnocením projektů v rámci programů EUREKA a Eurostars.
Novinky nejenom pro návštěvníky
Pro návštěvníky je připraveno mnoho zajímavých novinek, které přispějí ke zvýšení jejich spokojenosti. Nejvýznamnější změnou je zkrácení doby konání veletrhu z pětidenní akce do čtyřdenního formátu, tedy od středy do soboty. Mezi další novinky patří změna otevírací doby veletrhu a to od 10.00 do 18.00 hodin tak, aby byla umožněna plnohodnotná odpolední návštěva i po pracovní době. Návštěvníky jistě potěší také zvýhodněná cena vstupného ve všední den od 15.00 a po celou sobotu.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů