Pátek, 29. března 2024

Pomocník pro úklid města - MULTICAR M 31

Pomocník pro úklid města - MULTICAR M 31

Multicar M31

Komunální vozidlo Multicar M31 udává nové standardy. Slučuje v sobě multifunkčnost, hospodárnost a ovladatelnost s nejvyššími požadavky na bezpečnost a komfort řidiče při práci. Komunální vozidlo Multicar M31 nabízí tři možná místa připevnění pro více než 300 druhů nástaveb. Silný, ale úsporný motor turbo diesel splňující normy EURO 5.

Každodenní práce může být komfortní. Vozidlo je pouze 1,63m široké, má malý poloměr otáčení a řízení s posilovačem, a tak se s ním dostanete úplně všude.

Hospodárný provoz

Investice do Multicar M31 se Vám rychle vrátí zpět. Kvalitní rám z lehkých ocelových profilů umožňujících kroucení podvozku v náročném termínu se vyznačuje dlouhou životností i za nepřetržitého provozu. Motor je velmi výkonný, úsporný a nevyžaduje častou údržbuznačně tak snížíme provozní náklady. Díky nejvyšší rychlosti 90km/h jsou přepravní časy krátké a vozidlo tak efektivně využijete na pracovišti.
Nová Multicar M31 je k dispozici ve třech různých modelech. Díky modulární koncepci Multicar si můžete vybrat z různých možností vybavení a funkcí pro splnění vašich individuálních požadavků. Můžete se rozhodnout pro krátkou nebo dlouhou verzi vozidla, 4x2 nebo 4x4 pohon, 2 sedadlové nebo 3 sedadlové kabiny typu Space-Frame. Panoramatické přední sklo s integrovaným filtrem na ochranu proti slunci poskytuje optimální výhled z kabiny a vybrat si z více než 20 přídavných možností. Jedna věc je jasná už od začátku: dostanete nejlepší kvalitu a servis za cenu, která se vyplatí v dlouhodobém horizontu.

Foto na: http://www.multicarmorava.cz/cs/prodej/vozidla-multicar/multicar-m31

ZDROJ:http://www.multicarmorava.cz

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů