NAKLÁDÁNÍ S KUCHYŇSKÝMI ODPADY VE SVĚTLE PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ, NOVÝCH TECHNICKÝCH ŘEŠENÍ I PRAKTICKÝCH ZKUŠENOSTÍ
16.2.2010
Seminář, školení
Nakládání s odpady ze stravovacích zařízení podléhá přísným právním předpisům, o kterých bude hovořit zástupce Odboru odpadů Ministerstva životního prostředí. Odpady ze stravovacích zařízení obsahující produkty živočišného původu mohou být prostředkem šíření různých onemocnění. Nedílnou součástí výkladu bude problematika zdravotních rizik a mikrobiologických parametrů při nakládání s odpady ze stravování. O praktických zkušenostech s nakládáníms odpadem z jídelen a stravoven, o problematice vedlejších živočišných produktů a o možných pokutách při nedodržování zákonných povinností pohovoří zástupce České inspekce životního prostředí. Na seminář zveme úředníky odborů životního prostředí měst, obcí a krajských úřadů, odpadové hospodáře, zástupce hotelů, restaurací, školních jídelen a další odborníky v oblasti odpadového hospodářství.