NAKLÁDÁNÍ S KUCHYŇSKÝMI ODPADY A VEDLEJŠÍMI PRODUKTY ŽIVOČIŠNÉ VÝROBY VE SVĚTLE PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ A PRAKTICKÝCH ZKUŠENOSTÍ
8.12.2011
Seminář, školení
Seminář je určen provozovatelům stravovacích zařízení (restaurace, hotely, školní, nemocniční, závodní a další jídelny a velkokapacitní kuchyně), výrobcům potravin, subjektům nakládajícím s vedlejšími produkty živočišné výroby, odpadovým hospodářům, firmám zabývajícím se nakládáním s odpady, poradenským společnostem a dalším.
PROGRAM
Ing. Dagmar Sirotková, VÚV TGM - CeHO: Odpady z kuchyní a stravovacích zařízení z pohledu předpisů v působnosti MŽP
MVDr. Radomír Belza, Státní veterinární správa ČR: Předpisy pro nakládání s kuchyňskými odpady a vedlejšími produkty živočišné výroby v rámci nařízení EU č. 1068/2009
Ing. Ladislava Matějů, Státní zdravotní ústav: Mikrobiologie při nakládání s odpady
MUDr. Magdalena Zimová, CSc., Státní zdravotní ústav: Hygienická problematika nakládání s odpady a výroby předvařených potravin, z vařených potravin z veřejného stravování a nakládání s kuchyňskými odpady
Ing. Ivana Svobodová, ČIŽP, OI Praha: Zkušenosti České inspekce životního prostředí s kontrolou nakládání s kuchyňskými odpady
Milan Kazda, Energetika Kněžice, s.r.o.: Praktické zkušenosti s nakládáním s kuchyňskými odpady z pohledu provozovatele bioplynové stanice
Luboš Hora, Ekodendra: Praktické zkušenosti s nakládáním s kuchyňskými odpady z pohledu provozovatele kompostárny
Závěrečná diskuse
Registrace účastníků od 8.30 hod., odborný program od 9.00 hod. do 14.30 hod. Vložné 1580,- Kč, oběd 120,- Kč.