O bezpečnosti potravin nikoliv černobíle: Příroda vs. chemikálie v jídle
31.3.2014
Přednáška, diskuse
Z čeho je třeba mít při návštěvě supermarketu strach? Jaké látky v potravinách nám skutečně škodí? Jsou přírodní produkty vždy zdravé?
S KÝM:
Prof. Ing. Jana Hajšlová, CSc.
Je vedoucí Ústavu chemie a analýzy potravin Vysoké školy chemicko-technologické Praha. Zabývá se otázkou chemické bezpečnosti potravin a analýzou přírodních produktů.
Ing. Vít Syrový
Soukromý poradce zdravého životního stylu a zastánce naturterapie. Bývalý vědecký pracovník Výzkumného ústavu potravinářského, zabývá se otázkou chemických přísad v potravinách.
Science café je součástí cyklu neformálních debat o důležitých otázkách mezi vědou, společností a životním prostředím
Místo konání akce:
Praha
Adresa konání akce:
Langhans - Centrum Člověka v tísni, Vodičkova 37
Kontakt:
Email:
Telefon: