zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Bioodpady

Švédské tipy na snížení plýtvání potravinami - 3
 Jaká je správná teplota pro uchování ovoce a zeleniny? Ovoce a zelenina patří k potravinám, které se nejvíce vyhazují. Je to proto, že to jsou potraviny, které se rychleji kazí. Abychom prodloužili jejich čerstvost, je potřeba vědět, jaká je vhodná teplota skladování. Některému ovoci a zelenině se totiž daří...
31. května 2017
Švédské tipy na snížení plýtvání potravinami - 3
Články z tisku
Chystané akce
21
7. 2017
21-22.7.2017 - Přednáška, diskuse
Praha 6, FTVS UK a Divoká Šárka
INISOFT s.r.o.
27
7. 2017
27.7.2017 - Seminář, školení
Olomouc, ibis Olomouc Centre
Naši partneři
Složky životního prostředí