zpravodajství životního prostředí již od roku 1999

Bioodpady

Švédské tipy na snížení plýtvání potravinami - 3
 Jaká je správná teplota pro uchování ovoce a zeleniny? Ovoce a zelenina patří k potravinám, které se nejvíce vyhazují. Je to proto, že to jsou potraviny, které se rychleji kazí. Abychom prodloužili jejich čerstvost, je potřeba vědět, jaká je vhodná teplota skladování. Některému ovoci a zelenině se totiž daří...
31. května 2017
Švédské tipy na snížení plýtvání potravinami - 3
Články z tisku
Chystané akce
INISOFT s.r.o.
3
10. 2017
3.10.2017 - Seminář, školení
Liberec, INISOFT s.r.o.
ZERA - Zemědělská a ekologická regionální agentura, o.s.
3
10. 2017
3.10.2017 - Seminář, školení
KRAJ STŘEDOČESKÝ, HLAVNÍ 499 , OBEC 251 68 SULICE
INISOFT s.r.o.
4
10. 2017
4.10.2017 - Seminář, školení
Praha, hotel Globus
INISOFT s.r.o.
5
10. 2017
5.10.2017 - Seminář, školení
Olomouc, ibis Olomouc Centre
ZERA - Zemědělská a ekologická regionální agentura, o.s.
5
10. 2017
5.10.2017 - Seminář, školení
Kobra Údlice, s.r.o. Přečaply 100, Údlice - Přečaply
ZERA - Zemědělská a ekologická regionální agentura, o.s.
6
10. 2017
6.10.2017 - Seminář, školení
KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE, 28. ŘÍJNA 117, OSTRAVA
Naši partneři
Složky životního prostředí