Pondělí, 1. července 2024

L'Oréal oslavil 15 let programu Citizen Day inspirativními skutky napříč třemi zeměmi

L'Oréal oslavil 15 let programu Citizen Day inspirativními skutky napříč třemi zeměmi

Ve středu 26. června vyměnilo 198 zaměstnanců společnosti L'Oréal v Praze, Budapešti a Bratislavě své obvyklé pracovní oblečení za vhodný pracovní úbor na den dobrovolnictví.

Tito dobrovolníci ve spolupráci s 11 různými nevládními organizacemi prokázali skutečného ducha závazku společnosti L'Oréal k sociální a environmentální odpovědnosti účastí na rozmanitých projektech, jejichž cílem je podpořit místní komunity.

,,Letos jsme byli nadšeni z pestré nabídky programů. Pomáhali jsme s rekonstrukcemi, úpravou nemocničního hřiště, zahrady a úklidem lesoparků. Potěšili jsme i seniory a děti, kteří se ocitli v obtížné situaci," uvedla Kateřina Veitová, manažerka udržitelnosti ve společnosti L'Oréal ČR/SK/HU. "Energie a nadšení,které projevily naše týmy, bylo skutečně pozoruhodné. Je neuvěřitelně obohacující být svědkem pozitivního dopadu, který můžeme vytvořit, když se spojíme."

V Praze bylo 129 dobrovolníků rozděleno do devíti programů, aby pomohli organizacím jako Ukliďme Česko, Dobrovolnické centrum - Fakultní nemocnice v Motole, Nadační Fond Pink Bubble, SeneCura Senior Centrum Klamovka a další.

V Budapešti přispělo 54 zaměstnanců společnosti L'Oréal k renovaci exteriéru i interiéru základní školy Zipernowsky Károly.

V Bratislavě se tým 15 dobrovolníků spojil s nevládní organizací Upracme Slovensko, aby vyčistili Bratislavský lesopark a zlepšili tak přírodní prostředí ve prospěch celé komunity.

Citizen Day je důkazem základních hodnot společnosti L'Oréal a jejího neochvějného odhodlání pozitivně přispívat světu.

Foto: Při akci Garnier Green Beauty Event 2024 několik desítek dobrovolníků čistilo orchidejové louky na Vysočině od invazní kytky vlčího bobu.

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů