ZPRACOVÁNÍ MLÉKA A MLÉČNÝCH VÝROBKŮ V EKOLOGICKÉM ZEMĚDĚLSTVÍ
6.11.2009
Seminář, školení
. Kateřina Nesrstová, manažerka svazu PRO-BIO:
Přivítání účastníků
Představení aktivit a činnosti svazu
. Ing. Josef Mrázek, VOŠP a SPŠM Kroměříž
Výrobní postupy a zpracování mléka
. Ing. Petr David, poradce v EZ, Biokont CZ
Zpracování mléka v EZ, povolené látky, certifikace, kontrola
. Ing. Tomáš Ondruch, ekologický zemědělec, Ovčí farma
Základy zpracování ovčího mléka, distribuce, prodej
Účast na semináři včetně občerstvení je zdarma.
Místo konání akce:
Vražné - Hynčice
Adresa konání akce:
Rodný dům J.G. Mendela, Vražné - Hynčice 69
Kontakt:
Věra Kreutzerová
Telefon:
583 216 609