Pátek, 26. dubna 2024

Upozornění pro příjemce: prodloužený termín podání ŽoP a víkendový provoz SFŽP ČR

Upozornění pro příjemce: prodloužený termín podání ŽoP a víkendový provoz SFŽP ČR

Prodlužujeme termín pro fyzické podání žádostí o platbu do 8. prosince. Žádosti budete moci dodat i během prvního prosincového víkendu, kdy budou k dispozici i finanční a projektoví manažeři.

Upozorňujeme příjemce podpory z OPŽP 2007-2013, že termín fyzického podání žádostí o platbu s garancí proplacení v letošním roce mimořádně prodlužujeme až do 8. 12. 2015 do 18 h. Zároveň můžete žádost o platbu podat fyzicky i o víkendu 5. - 6. prosince, kdy je otevřena podatelna Fondu od 8 do 18 h. Tento víkend lze po předchozí telefonické domluvě využít rovněž ke konzultacím s příslušným projektovým či finančním manažerem. Náležitosti žádosti o platbu naleznete v článku Závazné termíny a instrukce pro podání žádosti ... .

Zároveň žádáme příjemce podpory, aby neprodleně po vystavení faktur vkládali data z faktur do IS Bene-fill a naskenované faktury posílali e-mailem příslušnému projektovému manažerovi ke schválení. Toto platí i pro ty příjemce, kteří budou žádat o platbu až v prvním čtvrtletí roku 2016.

V případě potřeby urgence ze strany příjemců podpory s proplacením, schválením faktur, posouzením změnových listů, vydáním dodatku k RoPD, apod. je možné krom standardní komunikace využít následující e-mailovou adresu: urgence.financovani@sfzp.cz. Při zaslání vaší urgence vždy uvádějte ID projektu.

Zdroj: SFŽP

Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů