Sobota, 27. dubna 2024

Zvýšení cen společnosti Hellstein znamená ještě vyšší standard výrobků a služeb

Zvýšení cen společnosti Hellstein znamená ještě vyšší standard výrobků a služeb

Ve společnosti Hellstein přistoupili ke kroku, který je nevyhnutelnou součástí růstu každé firmy. Zvýšení cen od 1. 1. 2024 je důsledkem zvýšení provozních nákladů a nastartování inovací, díky kterým je možné udržet a ještě posunout dál už tak vysokou kvalitu čistíren odpadních vod a služeb. Kterých výrobků se zdražení týká a co to znamená pro zákazníky?

Rodinná společnost, která je se svými inovativními čističkami odpadních vod napřed
Rodinná společnost Hellstein dodává vlastní patentované čističky odpadních vod pro domácnosti i průmysl více než 24 let. Unikátní řešení dokáže výrazně snížit provozní náklady a zároveň šetří životní prostředí. Čističky STMH jsou jedinou technologií na českém trhu, která pracuje na principu třístupňového čištění.
Kapacita nádrže na zbytkový kal vystačí až několik let, než je potřeba jej odstranit. Odpadají proto měsíční poplatky za vývoz a údržbu, které se ročně mohou vyšplhat na několik desítek tisíc korun. Přečištěnou vodu lze navíc dále bezpečně využít k zalévání nebo vypustit do přírody.
Zvýšení cen 10 % pouze u vybraných výrobků
Značka Hellstein nepatří mezi společnosti, které by měnily ceny jen tak, podle účelnosti. Jenže jako každá moderní firma potřebujete nejen uspokojit zákazníky, ale také investovat do dalšího vývoje, který znamená ještě lepší produkty a služby.
Blíže se ke zvýšení cen vyjádřil pan Rostislav Hellstein ml., spolumajitel společnosti:
"Už mnoho let máme stále stejné ceny, i když všechny náklady už dlouhodobě stoupají. O zvyšování cen jsme uvažovali už mnohem dříve. Ale nakonec jsme se rozhodli, že ono velmi nepopulární zdražování posuneme na co nejzazší termín, toje na 1. ledna 2024. Není to honba za ziskem. Ale závazek, který nám umožní zdokonalovat unikátní systém našich čističek STMH."
Kvalita na stále vysoké úrovni a další rozvoj výroby
Zvýšení cen dovolí českému výrobci udržet nadstandardní hodnotu, díky které mohou zákazníci užívat jediný bezúdržbový systém čištění s třístupňovou technologií v České republice. Protože ceny surovin, energií a dalších vstupních nákladů stále rostou, je zvýšení cen nevyhnutelné. Zároveň je nutné investovat do dalšího vývoje.
Současné ceny platí do konce roku 2023
Zvýšení cen proběhne u vybraných čističek odpadních vod. Pokud se podíváte na e-shop společnosti Hellstein, snadno zjistíte, o jaké výrobky se jedná. Současné ceny však platí do konce roku 2023. Pokud vám to situace dovolí, můžete si pořídit čističku odpadních vod za nejvýhodnějších podmínek.
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů