Sobota, 27. dubna 2024

Velkoobchod popelnic, záchytných van, sudů, vybavení pro průmysl v blízkosti Brna? Navštivte sklad MEVA a vyberte si

MEVA a.s. - česká společnost zabývající se řešením odpadového hospodářství, vybavením pro průmysl s historickou tradicí až do roku založení 1898. Redakce Enviweb.cz navštívila moravskou pobočku v Želešicích nedaleko města Brna.

Velkoobchod popelnic, záchytných van, sudů, vybavení pro průmysl v blízkosti Brna? Navštivte sklad MEVA a vyberte si

Již přes 20 let se nedaleko Modřic u Brna nachází regionální sklad, velkoobchod a servis společnosti MEVA a.s. obsluhující Moravu a Slezsko. Jsou zde uskladněny a na zákazníky čekají kolové, plastové shromažďovací nádoby, kontejnery, ale taktéž propanbutanové spotřebiče jako hořáky, kamna, topidla, teplomety a náhradní díly.

Významnost modřického skladu potvrzuje i marketingový ředitel MEVA a.s., René Andres ,,provozovna je nedílnou součástí sítě poboček MEVA, zboží je blíže zákazníkovi, přítomno je též několik obchodních zástupců, kteří poskytují komplexní servis zdejším zákazníkům."
Kdo patří k významným regionálním odběratelům? Třeba Bauhaus, KLEINER, ADLER, podniky technických a komunálních služeb a řada dalších.
K nesporným výhodám provozovny Želešice patří:
- možnost přímého nákupu zboží na provozovně, a to jak pro fyzické osoby nepodnikající, tak též podnikatele,
- dovoz zboží přímo na vybranou adresu v regionu Morava, Slezsko,
- vyzvednutí zboží přímo na pobočce vč. naložení do vlastního vozidla,
- servis propanbutanových výrobků (i na počkání),
- reklamace zboží (koupené i přes e-shop)
,,Výrobky, které vyrábíme taktéž ve všech svých provozech využíváme", dodává René Andres. A to počínaje záchytných van ve výrobním provozu v Roudnici nad Labem až po shromažďovací nádoby na tříděné složky komunálního odpadu na regionálních provozech.
Momentálně MEVA vyvíjí nový typ a design podzemních kontejnerů vlastními odbornými kapacitami. Zvyšující se poptávka po kovových typech kontejnerů je právě impulzem pro tuto inovaci. Novinkou je taktéž rozšíření portfolia v komunální technice - svozové automobily. Dále probíhá též redesign stávajícího sortimentu shromažďovacích nádob tak aby odpovídal aktuálním trendům a požadavkům zákazníků měst/obcí zejména z pohledu architektonického rázu a vkusné zakomponování do nových developerských projektů a stavebních záměrů.
*Věděli jste, že právě podzemní kontejnery nejsou jen doménou náměstí a bohatších městských částí, ale taktéž se poměrně významně rozvíjí též v průmyslových parcích, zón a velkých podniků?
Otevírací doba od 7:00 hod - 15:30 hod.
Adresa: 24. dubna 428, 664 43 Želešice
GPS souřadnice: N 49°7.16657', E 16°35.76982'
Sdílet článek na sociálních sítích

Partneři

Asekol - zpětný odběr vysloužilého elektrozařízení
Ekolamp - zpětný odběr světelných zdrojů
ELEKTROWIN - kolektivní systém svetelné zdroje, elektronická zařízení
EKO-KOM - systém sběru a recyklace obalových odpadů
INISOFT - software pro odpady a životní prostředí
ELKOPLAST CZ, s.r.o. - česká rodinná výrobní společnost která působí především v oblasti odpadového hospodářství a hospodaření s vodou
NEVAJGLUJ a.s. - kolektivní systém pro plnění povinností pro tabákové výrobky s filtry a filtry uváděné na trh pro použití v kombinaci s tabákovými výrobky
E.ON Energy Globe oceňuje projekty a nápady, které pomáhají šetřit přírodu a energii
Ukliďme Česko - dobrovolnické úklidy
Kam s ním? - snadné a rychlé vyhledání míst ve vašem okolí, kde se můžete legálně zbavit nechtěných věcí a odpadů