KURZY DOMÁCÍHO ZPRACOVÁNÍ MLÉKA 2010
20-21.2.2010
Seminář, školení
Kurzy jsou určené pro drobné producenty, současné i budoucí chovatele a další zájemce
Prakticky si vyzkoušíte:
o výroba čerstvého sýra
o výroba hněteného sýra typu oštěpok,
o lisování polotvrdého sýra
o výroba tvarohu a jogurtu
o finální úprava sýra lakování a voskování
o výroba pařeného sýra
o zpracování brynzy
o nakládání sýra
Dále se dovíte:
o produkce potravin a lokální ekonomika
o chov mléčných plemen
o hygiena zpracování mléka
o dotace pro rozvoj zpracování mléka
Přihlášky je možné si stáhnout na www.rosacb.cz (v sekci kurzy)
Místo konání akce:
České Budějovice
Adresa konání akce:
Web:
Kontakt:
Hanka Polaufová
Email:
Telefon:
777 320 450