Možnosti zlepšení nutriční hodnoty a kvality píce
17.2.2012
Seminář, školení
Přednáška je pořádaná ve spolupráci s odborníky z Agronomické fakulty Mendelovy univerzity v Brně.
Obsah:
- nové přístupy v hodnocení nutriční kvality krmiv
- možnosti ovlivnění hygienické kvality píce
- nové přístupy při konzervaci pícnin
- využití alternativních plodin pro výživu zvířat
Je určená pro zaměstnance a vedoucí pracovníky zemědělských podniků a farem, výrobců daných technologií a pro pedagogické pracovníky vzdělávacích institucí v daných oborech.
Účast je bezplatná, projekt je hrazen z Programu rozvoje venkova (EARDF).
Místo konání akce:
Mendelova univerzita v Brně
Adresa konání akce:
Institut celoživotního vzdělávání, Zemědělská 5, Mendelova univerzita v Brně
Kontakt:
Ing. Pavla Štěpánková
Telefon:
545 135 227